Ali Ural İle Yazarlık Okulu Başlıyor!

Üniversitemiz öğrencileri arasında yazan, yazmaya ilgi duyan; hevesli ve yetenekli öğrencilerimiz olduğunun farkındayız. Bu konuda bir üretim ortaya koyan ya da üretmeye gayret eden, konunun meraklısı öğrenci arkadaşlarımızın yaratıcı yazma konusunda beceriler edinmeleri, var olan becerilerini de geliştirmeleri adına kendilerine bir imkân oluşturmayı ve böylelikle yazın alanındaki üretimleriyle topluma fayda sunacak kişilerin yetişmesine bir katkı sağlamayı arzu ediyoruz.

Bu doğrultuda Sanat, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak sizler için; kurmaca edebiyat metinlerinin nasıl üretildiğinin ve kurmaca metinlere ait unsurların yazma tekniği ve ilham kaynakları ile ilişkisinin tecrübe edileceği, sizlerin kendi kurmaca metinlerinizi oluştururken yaratıcılığınızı daha iyi ortaya koyabilmek için bir anlayış kazanacağınız ve yazma becerinizi interaktif bir eleştiri ortamında edineceğiniz ya da ileriye taşıyacağınız Yazarlık Okulunu hayata geçiriyoruz. Yazar Ali Ural eşliğinde; yaratıcı yazma çalışmalarının yanı sıra atölye çalışmaları, yazar buluşmaları, sürpriz konuklar, kitap ve film müzakereleri gibi birçok içerikle desteklenip istifadenize sunulacak Yazarlık Okulunda ilgili tüm öğrenci arkadaşlarımızı görmeyi heyecanla bekliyoruz.

Online olarak gerçekleştirilmesi planlanan Yazarlık Okulu sonunda devamlılık gösteren ve başarılı olan katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Kontenjanla sınırlı Yazarlık Okuluna ön kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Başvuru sürecinin ardından mülakat için size dönüş yapılacaktır.

ali uralyazarlık okulu