İbn Haldun Üniversitesi Türkiye Münazara Şampiyonası Türkiye Elemelerinin 2. Ayağı Gerçekleştirildi

İbn Haldun Üniversitesi Türkiye Münazara Şampiyonası Türkiye ön elemelerinin 2. ayağı üniversitemizin Başakşehir yerleşkesinde gerçekleştirildi. Türkiye’nin farklı bölgelerinden 36 seçkin lisenin münazara takımının kıran kırana yarıştığı elemlerde Galatasaray Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi ve Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin de aralarında bulunduğu 16 lisenin münazara takımı final etabına yükseldi.

İki gün süren eleme turunda münazara maçlarının yanı sıra, turnuva boyunca devam edecek olan sosyal medya yarışması için öğrenciler eğlenceli fotoğraflar çekip, paylaşımlar yaptı ve “Sahne Senin” yarışmasında sahneye çıkarak münazara ile ilgili ilginç ve eğlenceli anılarını paylaştı.

munazarat.m.şturkiye munazara sampiyonası