Mehmet Fatih Serenli SKS Daire Başkanlığı’na atandı!

İbn Haldun Üniversitesi Sanat Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Mehmet Fatih Serenli atandı. Kendisine yeni vazifesinde başarılar diler, hep birlikte hayırlı hizmetlerde bulunmayı yüce Allah’tan niyaz ederiz.

Mehmet Fatih Serenli kimdir?

1972 Kocaeli doğumlu olup aslen Bartın Amasralıdır. Lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde Kamu Yönetimi alanında tamamladı. Marmara Üniversitesinde İslam Hukuku, Londra İktisat Okulunda  da İktisat Tarihi üzerine yüksek lisans yaptı.

Öncesinde görev yaptığı İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi başta olmak üzere kamu ve özel sektörde farklı pozisyonlarda çalıştı. Bunun yanı sıra muhtelif sivil toplum kuruluşlarının yönetim kademelerinde gönüllü olarak hizmet verdi.

İnsani gelişim, kalkınma, bilgi ekonomileri, mesleki eğitim, girişimcilik ve yenilikçilik başlıca ilgi alanlarıdır. İyi derecede Arapça ve İngilizce bilmektedir.

mehmet fatih serenlimehmetfatihserenlisks