Öğrenciler Açık Mikrofon’da İçlerini Döktü

İbn Haldun Üniversitesi Öğrenci Temsilcileri Kurulu tarafından geleneksel hale getirilen Açık Mikrofon serisinin bu dönemki etkinliği Öğrenci Merkezi Etkinlik Salonunda gerçekleştirildi. İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Arkan, Genel Sekreter Sebahattin Belik, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte öğrenciler format gereği 2 buçuk dakika içinde istedikleri herhangi bir konu ile alakalı konuştular. Kimi öğrenciler üniversitemiz ve öğrenci yurtları ile ilgili birtakım taleplerini dile getirirken kimi öğrenciler ise çok daha farklı konulardan bahsetmeyi tercih etti. Etkinliğin sonunda ise Rektörümüz Prof. Dr. Atilla Arkan kısa bir konuşma yaparak  kendi hayatında tecrübe ettiği bazı hadiseleri referans vererek olaylara başkasının gözünden bakmanın önemini vurguladı.

açık mifrofonatill arkanöğrenci temsilcileri kuruluötksebahattin belik