Spor Etkinlikleri

Üniversitemiz içerisinde öğrencilerimizin taleplerine göre belli spor branşlarında kurslar ve ilgi duydukları branşlarda üniversitemiz içinde turnuvalar düzenlenmektedir. Şimdiye kadar Masa Tenisi, Satranç, Bilardo, Dart  gibi alanlarda ödüllü turnuvalar düzenlenmiş; böylelikle hem öğrencilerimizin birbirleri ile kaynaşmaları sağlanmış hem de spora olan ilgileri güçlenmiştir.

Spor Aktiviteleri

Öğrencilerimizi piknik, doğa yürüyüşü, oryantiring ve rafting gibi kampüs dışında düzenlediğimiz aktivitelere de götürmekteyiz. Spor ve eğlencenin bir arada olduğu bu etkinliklerde sporun sosyal yönünü deneyimle fırsatı buluyoruz.

Spor Buluşmaları

Spor Buluşmalarında kariyerinde başarılı sporcuları öğrencilerimiz ile buluşturarak spor yaşamına dair deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaşmasını sağlıyoruz.

Aktivite Alanları(Common Rooms)

Öğrencilerimizin ders dışı serbest zamanlarını keyifli bir şekilde geçirmeleri ve üniversite kampüsüne olan ilgilerini arttırmak amacıyla güney binamızda iki adet etkinlik alanımız bulunmaktadır. Etkinlik alanlarımızda, Masa tenisi, Air Hockey, bilardo, mini golf, masa futbolu, dart ve tabu gibi çeşitli oyunlar bulunmaktadır. Ayrıca yurtlarımızda öğrencilerimizin kullanımına sunulmuş spor salonları da bulunmaktadır.