Spor Etkinlikleri

Üniversitemiz içerisinde öğrencilerimizin taleplerine göre belli spor branşlarında kurslar ve ilgi duydukları branşlarda üniversitemiz içinde turnuvalar düzenlenmektedir. Şimdiye kadar Masa Tenisi, Satranç, Bilardo, Dart vb. alanlarda ödüllü turnuvalar düzenlenmiş; böylelikle hem öğrencilerimizin birbirleri ile kaynaşmaları sağlanmış hem de spora olan ilgileri güçlenmiştir.

Spor Buluşmaları

Bu etkinlik serisinde hayat öyküleri ve spor yaşamlarıyla iz bırakmış sporcuları öğrencilerimiz ile buluşturuyoruz. Böylelikle  hem yaşantısıyla hem de spor kariyeri ile örneklik teşkil eden şahsiyetleri yakından tanıma fırsatını öğrencilerimize sunmuş oluyoruz.

Bisiklet Turları

Öğrencilerimizi doğa ile buluşturup spor yapmalarına vesile olmak amacıyla belli periyotlarda bisiklet turları ve piknikler düzenliyoruz.

Aktivite Alanları(Common Rooms)

Öğrencilerimizin ders dışı serbest zamanlarını keyifli bir şekilde geçirmeleri ve üniversite kampüsüne olan ilgilerini arttırmak amacıyla güney binamızda iki adet etkinlik alanımız bulunmaktadır. Etkinlik alanlarımızda, Masa tenisi, Air Hockey, bilardo, mini golf, masa futbolu, dart ve tabu gibi çeşitli oyunlar bulunmaktadır. Ayrıca yurtlarımızda öğrencilerimizin kullanımına sunulmuş spor salonları da bulunmaktadır.