Ahmet Faruk Yıldırım, Dışişleri Kariyer Serüvenini Anlattı

13.01.2023
Ahmet Faruk Yıldırım, Dışişleri Kariyer Serüvenini Anlattı
Siyaset Bilimi Kulübü ve Kariyer Merkezi ortaklığıyla düzenlenen "Dışişleri Kariyer Serüvenim" programı okulumuz öğrencilerinden Ahmet Faruk Yıldırım'ın sunumuyla 29 Aralık Perşembe günü Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Siyaset Bilimi Kulübü ve Kariyer Merkezi ortaklığıyla düzenlenen "Dışişleri Kariyer Serüvenim" programı 29 Aralık Perşembe günü Şaban Teoman Duralı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ve Tarih Bölümü mezunu olan ve aynı zamanda okulumuzda yüksek lisansına devam eden Ahmet Faruk Yıldırım, Dışişleri Bakanlığı'na yaptığı staj ve iş başvurusu süreçleriyle ilgili deneyimlerini paylaştı. Dışişleri Bakanlığı'nın çeşitli birimlerinden, içerisindeki dairelerden ve kariyer imkanlarından bahsettikten sonra sınav ve mülakat süreçleri hakkında açıklamalar yaptı. Daha sonrasında iş hayatının pozitif ve negatif yönlerine değindi.

Program katılımcıların soruları cevaplandıktan sonra sonlandı.