Mütevelli Heyeti Üyemiz Nurettin Eroğlu Öğrencilerimizle Buluştu

13.05.2022
Mütevelli Heyeti Üyemiz Nurettin Eroğlu Öğrencilerimizle Buluştu
İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyetini öğrencilerimizle buluşturmak amacıyla düzenlenen “Mütevelli Heyeti – Öğrenci Buluşmaları” etkinlik serisinde Mütevelli Heyeti Üyemiz Nurettin Eroğlu öğrencilerimizle buluştu.

İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyetini öğrencilerimizle buluşturmak amacıyla düzenlenen “Mütevelli Heyeti –  Öğrenci Buluşmaları” etkinlik serisinde  Mütevelli Heyeti Üyemiz  Nurettin Eroğlu öğrencilerimizle buluştu.

İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyetini öğrencilerimizle buluşturmak amacıyla Sanat Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Mütevelli Heyeti - Öğrenci Buluşmaları” etkinlik serisinde 12 Mayıs Perşembe günü Mütevelli Heyeti Üyemiz ve Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu Öğrenci Merkezi Etkinlik Salonunda öğrencilerimizle buluştu.

İşletme Bölümü 3. sınıf öğrencimiz Ahmet Akif Kasım’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide Mütevelli Heyeti Ekonomi Kurulu Üyesi Nurettin Eroğlu, ticari hayatındaki tecrübelerinden bahsederek iş hayatına atılmak isteyen öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

“Hiçbir İşi Asla Küçümsemeyin!”

Nurettin Eroğlu, kendi ticari hayatından yaşanmış örnekler eşliğinde başlangıçtan itibaren iş hayatında nasıl başarılı olunabileceğini öğrencilerimize anlatarak önemli önerilerde bulundu.   İş hayatında başarılı olmak için sadece istemenin yeterli olmadığını aynı zamanda uygulama yaparak harekete geçmenin de altını çizen Eroğlu, “Ben hem niyet eden hem uygulayanlardan oldum ki başarılı oldum” ifadelerini kullandı. Ticari hayatındaki zorluklardan ve bu zorlukların üstesinden nasıl geldiğini de paylaşan Eroğlu, “Hiçbir İşi Asla Küçümsemeyin! Başarılı bir işin sırları şu değerlerde saklıdır: güvenilir olmak, vazgeçmemek ve hakkını vererek çalışmaktır.” diyerek en ufak işin bile küçümsenmeden hakkıyla yapılması gerektiğini vurguladı. Gençlere hayal kurmaları, bu hayalleri uygulamaları ve kendilerine güvenmeleri konusunda ilham veren tavsiyeleride bulunan Eroğlu, programın soru cevap kısmında da öğrenciler ile birebir iletişim kurarak gelen soruları yanıtladı.

Programın sonunda ise mini yarışmayı kazanan öğrenciler arasından yapılan çekilişle 3 öğrencimiz Nurettin Eroğlu tarafından getirilen ödüllerini aldı. Mütevelli Heyeti –  Öğrenci buluşmaları yeni etkinliklerle devam edecek.