Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

'Oryantasyon Günleri' Gerçekleştirildi

26.09.2022
'Oryantasyon Günleri' Gerçekleştirildi

Sanat Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından üniversitemize yeni başlayan lisans öğrencilerimize yönelik düzenlenen “Oryantasyon Günleri” 23 Eylül 2022 Cuma günü Etkinlik Salonunda gerçekleştirilen kapanış programı ile sona erdi. Programa, yeni öğrencilerimiz ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Atilla Arkan, Genel Sekreterimiz Sebahattin Belik ve çok sayıda idari personel katılım sağladı. Kapanış programı, Prof. Dr. Atilla Arkan’ın yeni öğrencilerimize yaptığı selamlama konuşması ile başladı, ardından Oryantasyon Günleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda başarılı olan öğrencilere ödüllerinin rektörümüz ve genel sekreterimiz tarafından takdim edildiği ödül töreni gerçekleştirilerek kapanış yemeğine geçildi.

Oryantasyon Günleri, yeni öğrencilerimizin eğlenceli aktiviteler eşliğinde birbirleri ile kaynaştıkları tanışma etkinlikleri, bölüm arkadaşları ve akademisyenler ile bir araya geldikleri bölüm buluşmaları, öğrenci kulüpleri hakkında bilgi alma fırsatı buldukları kulüp etkinlikleri, İstanbul Boğazının eşsiz güzelliği ile buluştukları boğaz turu, sinema gecesi, idari birim sunumları ve ödüllü yarışmalar gibi aktiviteleri kapsayan dopdolu içeriğiyle 21-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi.