Türk Kültürü ve Tarihi Araştırmaları Kulübü

İbn Haldun Üniversitesi Türk Kültürü ve Tarihi Araştırma Kulübü, Türk halklarının somut ve soyut kültür mirasını ve tarihini daha yakından tanımak ve tanıtmak amacıyla kurulan öğrenci topluluğudur. Ortak geçmişimiz ve gönül birlikteliğimiz olan Türk halklarıyla yakından iletişim kurma gayesiyle düzenlediğimiz konuşma etkinleri ve kültür günleri, bizlere ortak folklorü inceleme imkanı veren okuma grupları ve alanında uzman kişilerin bilgilerinden istifade edebileceğimiz söyleşiler gibi kültür ve tarih üzerine hem keyifli hem öğretici çalışmalar düzenlemeyi hedeflemekteyiz. Tarih, edebiyat, sanat, dil ve medeniyet üzerine okuyacağımız, araştıracağımız, düşüneceğimiz ve katkı sağlamak için içtenlikle çalışacağımız yolculuğumuz boyunca Türk kültürüne ve tarihine gönül veren herkesi aramızda görmekten kıvanç duyarız. E-posta adresimiz aracılığıyla ve sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

• E-Posta: tukta.kulubu@ibnhaldun.edu.tr
  • Instagram: @ihutuktak