Boğazda Kano Etkinliği Gerçekleştirildi

07.11.2023
Boğazda Kano Etkinliği Gerçekleştirildi
Doğa Sporları Kulübümüzün öncülüğünde boğazda kano etkinliği gerçekleştirildi.

2023 yılı kış gelmeden güneşli havaları değerlendirmek ve öğrencilerimizin sınav dönemlerinden önce rahatlamalarını sağlamak amacıyla İbn Haldun Üniversitesi Sanat, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Genç Ofis ve Doğa Sporları Kulübü işbirliğiyle kano etkinliği organize edildi. Etkinlik, 33 öğrencimizin katılımıyla 4 Kasım 2023 tarihinde Haliç’te gerçekleşti.

Başakşehir Belediyesi’nin öğrencilerimize sağladığı servis imkanıyla sabah 9.00’da İbn Haldun Yurtları önünden hareket eden araçlarımızın Haliç’e ulaşmasıyla etkinliğimiz başladı. Bir saat süren etkinliğimiz keyifli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerimizin hem kendilerini aktif hissettikleri hem bolca eğlendikleri hem de sosyalleştikleri keyifli bir aktivite gerçekleştirildi.