Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Ercan Arslan’la Belgesel Fotoğrafçılığı

19.11.2025
Ercan Arslan’la Belgesel Fotoğrafçılığı
Öğrencilerimizle Ercan Arslan ile Belgesel Fotoğrafçılığı etkinliğinde,deneyimli foto muhabirinin birikimlerini dinleyerek fotoğrafçılık becerilerimizi geliştirme ve sahadan ilham alma fırsatı edindik.

Perspektif ve Fotoğrafçılık Kulübü, 19 Kasım 2025 tarihinde Basic Photography dersi kapsamında fotoğraf dünyasının deneyimli isimlerinden Ercan Arslan’ı ağırlayarak öğrenciler için ilham verici bir öğrenim ortamı sundu. Milliyet Gazetesi’nde uzun yıllar Foto Muhabiri ve Fotoğraf Editörü olarak görev yapan Arslan, belgesel fotoğrafçılığına dair birikimlerini paylaşarak mesleğin inceliklerini, sahada karşılaşılan zorlukları ve etkili hikâye anlatımının temel ilkelerini aktardı.

Katılımcılar, Arslan’ın profesyonel deneyimlerinden yola çıkarak fotoğrafın yalnızca teknik bir beceri değil, aynı zamanda güçlü bir ifade ve gözlem aracı olduğunu bir kez daha görme fırsatı buldu. Etkinlik, hem fotoğrafçılığa ilgi duyan öğrenciler hem de alanda kendini geliştirmek isteyen katılımcılar için ufuk açıcı bir nitelik taşıdı.

Fotoğraflar