Geleceğin Sektörler Zirvesi Meta Summit Gerçekleştirildi

13.05.2024
Geleceğin Sektörler Zirvesi Meta Summit Gerçekleştirildi
Ekonomi Finans ve Kariyer Gelişim Kulüpleri'nin iş birliğiyle düzenlenen META Summit yoğun bir katılımla gerçekleşti

Kariyer ve Gelişim Kulübü ile Ekonomi ve Finans Kulübü iş birliğinde Meta Summit etkinliği 7 Mayıs Salı günü gerçekleştirildi.

Saat 10.00 ile 16.30 arasında düzenlenen etkinlik, beş farklı oturuma ev sahipliği yaptı. Bu zirve ile öğrencilerimizin ilgili alanlarda bilgi edinmelerini ve geleceğin trendlerine dair farkındalık kazanmaları amaçlandı.

Ayrıca, şirket yöneticileri, kurucuları ve zirve gününde kurulan standlar aracılığıyla öğrenciler sektör temsilcileriyle birebir tanışma imkanı buldular. Katılımcıların sektör temsilcileri ile etkileşimde bulunarak bağlantı kurma fırsatı buldukları etkinlik, her katılımcının en yüksek faydayı elde etmesini temel alıyordu.

Girişimcilik, Pazarlama ve Yeni Nesil Liderlik gibi içeriklerin konu edinildiği bu önemli etkinlik, katılımcıların sektörlerin geleceğine yönelik bir bakış açısı kazanmalarına ve iş dünyasındaki gelişmelerden haberdar olmalarına yardımcı oldu. Öğrencilere bugünün iş dünyası tanıtıldı ve kendi yollarını çizmeleri için rehberlik edildi.

Prof. Dr. Atilla Arkan’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinliğin 5 Uçaktan 6 Kıtaya adlı ilk oturumu THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından gerçekleştirildi.

Küresel Ekonomik Trendler adlı ikinci oturumunun konuğu Uluslararası Piyasalar Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Şant Manukyan oldu.

Her Boyutuyla Girişimcilik: Bir Girişimciden Dinle isimli üçüncü oturum Ayşenur Aydın Gümrükçü Moderatörlüğünde, Ömer Arıkan, Elif Özhuy ve Yavuz Kuş’un sunumlarıyla gerçekleştirildi.

Sırların Kodu: Pazarlamada Veri Bilimi ve Yapay Zeka isimli dördüncü oturumunda Kuveyt Türk Hazine Pazarlama Müdürü Selman Bayoğlu  öğrencilerle buluştu.

Beşinci ve son oturum Gürmen Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Gür Solmaz tarafından gerçekleştirilen  Yeni Nesil Lİderlik konulu oturum oldu.

Öğrencilerin birçok alanda bilgi sahibi olmalarına olanak sağlayan etkinlikte son olarak  çeşitli hediyelerin verildiği bir çekiliş gerçekleştirildi ve program son buldu.