Lisans Öğrencimiz, Uluslararası The Kneppers Münazara Turnuvasında Şampiyon Oldu

13.05.2022
Üniversitemiz lisans öğrencilerinden Mahmut Enes Fidan, 23-24 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleşen random Pro Am IV: The Kneppers Invitational münazara turnuvasında ESL finalini kazandı.

İngiliz Parlamenter sisteminin münazara yöntemi olarak benimsendiği bu turnuvada her oturumda toplamda 4 takım verilen konuyu kendi tarafına uygun olarak en iyi şekilde analiz edip savunmaya çalışıyor.

Kneppers 4 turnuvası, dünyanın dört bir tarafından katılımın olduğu ve 50’den fazla takımın yarışmacı olarak mücadele ettiği bir turnuva. Toplamda 4 tur maç yapıldıktan sonra ön elemeleri geçen takımlar ilerleyen müsabakalarda yer almaya hak kazanıyor. GMT-4 zaman diliminde düzenlenen turnuvada yarışabilmek için başta üniversitemizi temsilen giden öğrencilerimiz olmak üzere, dünyanın pek çok yerinden katılım gösteren münazırlar sıkı rekabetin olduğu bu turnuvada başarı elde etmeye çalışıyor.

Bir önceki Kneppers 3 turnuvasında finallere yükselen okulumuzun üç öğrencisi içerisinde bulunan Mahmut Enes Fidan, bu sefer ismimizi bir adım öteye taşıyarak okulumuza final kupasını getirdi.

Üniversitemizi uluslararası bir müsabakada temsil edip galibiyet getiren Mahmut Enes Fidan'a teşekkür ediyoruz.